Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

6ο GTC CW CUP


Αυτό το Σ/Κ 1-2/10/2016 διεξάγεται  ο έκτος διαγωνισμός της Ελληνικής Λέσχης Τηλεγραφίας.
Σημαντική αλλαγή...
Δεν είναι πια 24ωρο αλλά δύο περίοδοι των 6 ωρών η καθεμία. Η πρώτη είναι το Σάββατο από 06:00 utc( 09:00 local) έως τις 12:00 utc(15:00 local) και η δεύτερη το μεσημέρι της Κυριακής από 12:00 utc έως 18:00 utc (15:00-21:00 ώρα Ελλάδος)

Οι κανονισμοί βρίσκονται ΕΔΩ

Θα σας συναντήσω στον "αέρα"

e e
CW Fun

5 σχόλια:

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Επειδή από πολλούς τέθηκε η απορία γιατί 2 περίοδοι και γιατί μείωση του συνολικού χρόνου, εξηγώ:

1) Το TRC DX Contest έτρεχε ακριβώς στο ίδιο ωράριο με το GTC CW Cup (Σαβ. 1200z - Κυρ. 1200z). Αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα και σε αυτούς και σε εμάς (μη υποβολή ημερολογίων, μη διασταύρωση επαφών, αλαλούμ με τα reports, κτλ.) Ως εκ τούτου, επιλέχθηκε το τρέχον ωράριο που, σημειωτέον, παράλληλα δεν τρέχει κανένα άλλο CW event (είναι δλδ όλο δικό μας!)

2) Δύο διαφορετικές περίοδοι. Δίνεται η ευκαιρία στους μεγαλύτερης ηλικίας operators να ξεκουραστούν και να ανταπεξέλθουν στο συνολικό ωράριο. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στους νεότερους, αλλά και στους rookies, να καταστρώσουν τη στρατηγική τους για τη 2η περίοδο. Καθώς επίσης, όσοι εργάζονται Σ/Κ, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν πλήρως τουλάχιστον στη μία περίοδο.

3) Μείωση συνολικού ωραρίου. Το 24ωρο, παρόλο που για κάποιον hardcore contester είναι just right, για τον διαγωνισμό μας που από την αρχή έως και σήμερα, κάθε χρόνο μαζεύουμε γύρω στα 50 logs, είναι κρίμα να "βαριέται" ο χειριστής από τα ατελείωτα CQ και το κυνήγι των (ελάχιστων, όπως βλέπουμε κάθε φορά!) multipliers. Προτιμητέο, λοιπόν, στις 2 εξάωρες περιόδους, να "τα δώσει όλα" για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Και αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική: Work fast when calling, work mults when rate goes flat.

0900 ώρα Ελλάδος ξεκινάμε. Διαλέξτε μπάντα και συχνότητα και αρχίστε τις κλήσεις.

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια μιχαλη
sv1jgw

Ανώνυμος είπε...

Η μείωση συνολικού ωραρίου είναι η καλύτερη των αλλαγών - η νοοτροπία hardcore conester δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου. Καλή επιτυχία.
73

CW Fun είπε...

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και εγώ ήμουν υπέρ της μείωσης του ωραρίου αλλά το πρώτο 6ωρο ήταν τραγικό, δεν βγήκαν πάνω από 5 μέλη της λέσχης...

Ας περιμένουμε να τελειώσει και η δεύτερη περίοδος που λογικά θα βγουν περισσότεροι και βλέπουμε!

Ανώνυμος είπε...

OTAN TA PSARIA LIGOSTEVOUN , MEGALONIS TO DIHTI...DEN TO MIKRENIS.
MALLON THELI 2-3 FORES TO HRONO..
SRY GIA TON TROPO GRAFIS, ALLA MBIKA APO LIVE USB KE DEN KSERO POS MPENOUN TA ELLINIKA.