Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

CW Fielday και όχι μόνο..


Το Σ/Κ 6-7 Ιουνίου συμμετείχα στο CW   field day της ΕΕΡ. Λόγω κακοκαιρίας το βράδυ του Σαββάτου αλλά και άλλης ενασχόλησης βγήκα μόνο για 3 ώρες. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν άκουσα κανέναν Ελληνικό σταθμό..!! 
Εξοπλισμός: rotary dipole 20-15-10m και κάθετη στα 40m, ft 1000 100 watts και γεννήτρια βαλιτσάκι 1kva. Σύνολο 180 επαφές .



Τώρα ποιά ήταν η άλλη ενασχόληση....
το τριήμερο 5-6-7/6/2015 βοήθησα το Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδος  στις στειρώσεις  αδέσποτων που είχε προγραμματίσει στο δημοτικό κτηνιατρείο. Μια δυνατή  10ήμερη εμπειρία καθώς η διαδικασία ξεκινά με την περισυλλογή των αδέσποτων και τελειώνει  μετά την αποθεραπεία τους και την επιστροφή τους στο φυσικό τους περιβάλλον !! Λεπτομέρειες στην σελίδα του Σωματείου ΕΔΩ



































e e
CW Fun

3 σχόλια:

CW Fun είπε...

Πολλά από αυτά ψάχνουν ακόμα σπίτι, υιοθετήστε και εσείς ένα από την δικιά σας "διασταύρωση" που λέει και η διαφήμιση!!

takis perreas είπε...

Δεν είναι άσχημο το κεραισύστημά σου απ' ότι μπορώ να δω στις φωτογραφίες. Μ' ένα μικρό ρετουσάρισμα θα βελτιώσεις και την απόδοση και τις μπάντες.
Λίγο έως πολύ ύψος στο δίπολο κι επιμήκυνση του κάθετου από την κορυφή με κάμποσα μέτρα σύρμα προς κάποιο δένδρο. Ένα autotuner στην βάση του και θα έχεις από 160m και 80 έως ψηλά!

CW Fun είπε...

Τάκη λύσεις ανάγκης ήταν αυτές, δεν υπήρχε χρόνος για περισσότερα!! Η κάθετη είναι ground plane στα 40μ και συντονίζει και στα 15μ. Για τις συνθήκες πήγαν πολύ καλά, με 100 watt και δούλεψα πολύ Αμερική!!Σίγουρα επιδέχονται βελτιώσεις!